Acasa > Kenwood > Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI | Review si Pareri utile
Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI

Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI | Review si Pareri utile

0
(0)

KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI este un robot de bucatarie bun care poate indeplini mai multe sarcini culinare oferind un real ajutor in bucatarie. Prezinta mai multe functii utile, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Robotul de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI prezinta o putere de 1000 W si pune la dispozitie sase trepte de viteza adaptabile in functie de necesitate si continutul pe care il aveti de pregatit. Poate indeplini cu succes mai multe functii si anume de blender, tocare, framantare, feliere, mixare, stoarcere si macinare. Printre accesoriile cu care aparatul vine la pachet se numara cel de framantare, discul de feliere, storcatorul de fructe, accesriul de tocat carne, recipientul blender, accesoriul tel si discul de radere.

Bolul din dotare este realizat din otel inoxidabil si ofera o capacitate de 4.3 litri. Recipientul bolului prezinta o capacitate de 1.2 litri.

Aparatul este foarte usor de folosit si ofera o buna stabilitate datorita sistemului anti-alunecare implementat. De asemenea, beneficiaza si de sistem de stocare cablu ceea ce face ca aparatul sa fie usor de depozitat si sa nu va impiedicati de cabluri in locuinta.

 KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI review

Verifica oferta actuala!

Asadar, KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI este un robot de bucatarie foarte practic si eficient in orice bucatarie, ce asigura o buna functionare si un ajutor de nadejde pentru toate gopodinele. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si declara ca isi fac treaba excelent cu ajutorul sau. Este suficient de spatios pentru ceea ce aveau nevoie, beneficiaza de o gama variata de accesorii si indeplineste cu succes toate sarcinile la care a fost supus. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI

9.5

Calitate

9.4/10

Functii

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Gama variata de accesorii
  • Bol din otel inoxidabil
  • 6 trepte de viteza

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *