Acasa > Russell Hobbs > Robot de bucatarie Russell Hobbs Desire 24730-56 | Review si Pareri pertinente
Robot de bucatarie Russell Hobbs Desire 24730-56

Robot de bucatarie Russell Hobbs Desire 24730-56 | Review si Pareri pertinente

Russell Hobbs Desire 24730-56 este un robot de bucatarie mic, dar practic care va poate ajuta sa pregatiti retete mai usor, cu mai putin efort. Cu alte cuvinte, are capacitatea de a prelua anumite sarcini si de a optimiza procesul culinar.

Robotul de bucatarie Russell Hobbs Desire 24730-56 prezinta o putere de 600 W si prezinta doua trepte de viteza. Poate indeplini cu succes functiile de blender, tocator, feliator si mixer. Printre accesoriile din dotare se numara rasnita, discul de feliere, recipientul pentru blender, accesoriul de emulsifiere, accesoriul de amestecare si discul de radere. Bolul robotului are o capacitate de 2.5 litri, iar blenderul 1.5 litri.

Dispozitivul este foarte usor de folosit. In partea de jos, prezinta un buton rotativ prin intermediul caruia puteti regla treptele de viteza, respectiv puteti porni sau opri aparatul. Accesoriile sunt usor de montat sau detasat, iar acestea pot fi spalate foarte usor chiar si in masina de spalat vase. In plus, este un aparat compact, usor de depozitat, care ocupa foarte putin spatiu.

Russell Hobbs Desire 24730-56 review

Verifica oferta actuala!

Asadar, robotul de bucatarie Russell Hobbs Desire 24730-56 este un  model practic si eficient, ideal si pentru gospodine cu un buget limitat, dar care au nevoie de putin ajutor in bucatarie. Cumparatoarele sustin ca le este de un real folos acest aparat pe care il folosesc des. Au testat blender-ul rasnita, discul de feliere, dar si celelalte accesorii si confirma faptul ca isi fac treaba foarte bine. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Russell Hobbs Desire 24730-56

9.4

Calitate

9.3/10

Functii

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesorii practice si utile
  • Dimensiuni reduse
  • Usor de intretinut si de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *