Acasa > Kenwood > Robot de bucatarie KENWOOD kMiX KMX750BK | Review si Pareri utile
Robot de bucatarie KENWOOD kMiX KMX750BK

Robot de bucatarie KENWOOD kMiX KMX750BK | Review si Pareri utile

0
(0)

KENWOOD kMiX KMX750BK este un robot de bucatarie performant care poate veni in ajutorul vostru pentru a prelua o buna parte din sarcini si pentru a optimiza procesul culinar. Poate fi o solutie inspirata in bucatarie, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Robotul de bucatarie KENWOOD kMiX KMX750BK este un aparat compact, prevazut cu finisaje premium si desing ergonomic, oferind o buna fiabilitate in timp. Este prevazut cu un vas realizat din otel inoxidabil, ce pune la dispozitie o capacitate de 5 litri permitand prepararea a maxim 3 kg de aluat. Este dotat cu accesorii de patiserie precum carlig pentru framantat, tel pentru amestecat, dar si accesoriu de maruntire – K. Gratie miscarii planetare, aparatul mixeaza, bate si framantare excelent orice tip de ingredient.

Aparatul este dotat cu motor puternic de 1000 W ce permite procesarea diverselor tipuri de continuturi de la creme la alaturi grele ce au nevoie de framantare. Ofera sase trepte de putere alaturi de functia turbo care intensifica activitatea aparatului.

Acesta presupune miscare de rotatie planetara, astfel ca accesoriile de amestecare se rotesc pe axa lor in acelasi timp de-a lungul marginii vasului. Ingredientele sunt impinse constant in centrul vasului pentru a fi integrate eficient, obtinand astfel un rezultat omogen.

In plus, beneficiaza si de capac din palstic antistropire ce previne murdarirea bucatariei in timpul functionarii. Spatula din silicon permite prepararea cremelor si a mixurilor pentru prajituri indepartand eficient orice amestec din vas.

Un alt avantaj se refera la usurinta in utilizare a produsului, astfel ca toate accesoriile sunt usor de detasat si de curatat chiar si in masina de spalat vase.

Dimensiunile aparatului sunt de 38.5 cm lungime, 24 cm latime si 35.5 cm inaltime, avand o greutate de 9.1 kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, KENWOOD kMiX KMX750BK este un robot de bucatarie bun, prevazut cu o constructie solida si elemente rezistente ce asigura un proces culinar imbunatatit. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca isi face treaba excelent, asa cum de altfel se si asteptau. Proceseaza foarte bine continutul, se descurca excelent si pentru framantarea aluaturilor, este suficient de incapator si foarte usor de folosit. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: KENWOOD kMiX KMX750BK

9.9

Calitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incapator
  • Compact si rezistent
  • Vas din inox
  • 6 trepte de viteza + Pulse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *