Acasa > Heinner > Robot de bucatarie Heinner HPM-1000WH : Review despre o varianta accesibila
Robot de bucatarie Heinner HPM-1000W

Robot de bucatarie Heinner HPM-1000WH : Review despre o varianta accesibila

0
(0)

Iti doresti un ajutor in bucatarie, insa bugetul nu iti permite sa investesti intr-un model prea costisitor?  O varianta foarte practica, dar si accesibila oricarui buget ar putea fi Heinner HPM-1000WH despre care am ales sa discutam astazi, asa ca va propun sa ne urmariti in continuare pentru a vedea despre ce este vorba.

Robotul de bucatarie Heinner HPM-1000WH poate fi folosit pentru tocare, mixare sau pe post de blender. Constituie un real ajutor pentru intreprinderea mai multor tipuri de activitati culinare, simplificandu-va astfel munca. Beneficiaza de tel, accesoriu de tocat, carlig si paleta.

Aparatul este prevazut cu o putere de 1000 W si pune la dispozitie 10 trepte de viteza alaturi de functia Pulse. Functia Pulse ajuta la intensificarea activitatii aparaturului, astfel incat atunci cand vrei sa obtii mai rapid continutul, o poti activa.

Bolul din dotare ofera o capacitate destul de mare, de 5.5 litri, iar avantajul este ca a fost realizat din inox, oferind astfel o rezistenta superioara in timp. Pe de alta parte, bolul pentru blender ofera o capacitate de 1.5 litri.

De asemenea, beneficiaza de sistem de siguranta care permite pornirea aparatului doar in momentul in care toate accesoriile au fost asamblate corect. Mai mult decat atat, sistemul anti-alunecare ofera o mai buna stabilitate, eliminand riscul ca aparatul sa alunece de pe blatul de lucru.

Verifica oferta actuala!

Asadar, in cazul in care si tu te afli in cautarea unui robot de bucatarie cat mai practic, dar si accesibil ca pret, poti lua in considerare varianta Heinner HPM-1000WH. Iti poate simplifica semnificativ munca fiindca face treaba in locul tau. Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa framante atat de bine aluatul si chiar pot spune ca m-a surprins placut. In general, framantarea aluatului nu este o operatiune foarte usoara pentru orice robot, mai ales, daca discutam despre cei putin mai ieftini, insa se pare ca modelul de la Heinner a vrut sa ne surprinda. In ceea ce priveste alte activitati de pregatit creme, piureuri, de a bate albusurile si asa mai departe, nici nu se pune problema sa nu se descurce. Asadar, in cazul acestui produs chiar discutam despre un raport calitate – pret foarte avantajos.

Robot de bucatarie Heinner HPM-1000W

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Heinner HPM-1000WH

9.3

Calitate

9.2/10

Functii

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Masina de tocat, blender, mixer
  • Bol spatios realizat din inox
  • 10 trepte de viteza alaturi de Pulse
  • Sistem de siguranta si sistem anti-aluencare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *