Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MCM3200W – o varianta inspirata si pentru un buget mai restrans
Robot de bucatarie Bosch MCM3200W

Robot de bucatarie Bosch MCM3200W – o varianta inspirata si pentru un buget mai restrans

Exista variante de roboti de bucatarie si la preturi rezonabile, iar Bosch MCM3200W este exemplul ideal. Chiar daca nu dispui de un buget foarte mare pentru un robot performant, cu siguranta iti vei putea face treaba eficient si cu aceasta varianta de la Bosch, iar marturie in acest sens, stau si review-urile in numar foarte mare venite din partea cumparatorilor.

Incepand analiza cu partea tehnica, Bosch MCM3200W este prevazut cu un motor de 800 W si reuseste sa atinga aproximativ 17000 de rotatii pe minut. Ofera doua trepte de viteza alaturi de functia Pulse, cea din urma avand rolul de a intensifica activitatea aparatului pentru accelerarea procesului culinar.

Un avantaj important se refera la gama foarte variata de functii, in total fiind mai bine de 30, ceea ce va oferi foarte multa flexibilitate utilizatorului si chiar il puteti folosi pentru a intreprinde o multime de activitati culinare.

Aparatul dispune de vasc de mixare din plastic transparent ce ofera o capacitate de 2.3 litri cu capac cu palnie si impingator, blender din plastic cu capacitatea de 1 litru unde puteti sfarama si cuburi de gheata, discuri reversibile pentru feliere subtire sau groasa si razuire medie sau fina, discuri din otel inoxidabil si dsc pentru batut frisca si albusuri. Atentie! Bolurile care sunt realizate din plastic nu contine BPA, astfel ca puteti folosi produsul in siguranta. De asemenea, lamele sunt realizate din otel inxodabil ce asigura o buna rezistenta, dar si performante constante.

Bosch MCM3200W accesorii

Piciorusele aparatului sunt prevazut cu cauciuc cu ventuze, oferind stabilitate si nici nu va avea posibilitatea de a se misca de pe blatul de lucru in timpul functionarii.

Se depoziteaza foarte usor, fiindca este un aparat de dimensiuni relativ reduse, care dispune de compartiment pentru stocarea cablului de alimentare, precum si un compartiment pentru depozitarea accesoriilor. In plus, curatarea accesoriilor se realizeaza foarte usor, demontandu-se extrem de rapid, timp in care pot fi introduse si in masina de spalat vase.

Dimensiunile produsului sunt de 26 cm lungime, 22 cm latime si 37.5 cm inaltime, avand o greutate de 3.46 kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, robotul de bucatarie Bosch MCM3200W este o varianta extrem de practica si eficienta, care a atras aprecierea unui numar foarte mare de utilizatori. Acestia sustin concret ca aparatul isi face treaba foarte bine, pentru nevoile sale este suficient de spatioasa, iar gama de functii din dotare este una foarte variata. Apreciaza in mod deosebit atat usurinta in utilizare pe care o ofera, precum si modul silentios de functionare. Din punctul lor, reprezinta o achizitie reusita, in timp ce raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch MCM3200W

9.6

Calitate

9.5/10

Functii

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 30 de functii
  • Usor de folosit
  • Depozitare eficienta a accesoriilor si a cablului de alimentare
  • Curatare usoara

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *