Acasa > Tefal > Robot de bucatarie TEFAL MasterChef Essential QB150138 : Review si Pareri pertinente
Robot de bucatarie TEFAL MasterChef Essential QB150138

Robot de bucatarie TEFAL MasterChef Essential QB150138 : Review si Pareri pertinente

0
(0)

TEFAL MasterChef Essential QB150138 este o varianta de robot de bucatarie care va poate oferi un plus de ajutor pentru a va simplifica munca. Este proiectat pentru a face fata diverselor sarcini in bucatarie, insa mai multe detalii vom discuta in continuarea acestui material.

Robotul de bucatarie TEFAL MasterChef Essential QB150138 presupune realizarea unei miscari planetare duble pentru a acoperi cat mai bine suprafata bolului, reusind in acest fel sa amestece uniform continutul. Prezinta o putere de 800 W si pune la dispozitie 6 trepte de putere. Capacitatea bolului din dotare este de 4.8 litri, iar avantajul acestuia se refera la faptul ca este realizat din inox oferindu-i o buna rezistenta in timp.

Cu ajutorul acestui robot, puteti mixa, amesteca ingredientele ori puteti framanta foarte usor diverse tipuri de aluaturi. Produsul vine la pachet cu o paleta, tel, dar si cu un carlig. Aceste accesorii va vor ajuta sa mixati sau amestecati orice fel de continut si chiar sa framantati aluaturi grele precum cele de paine, cozonac si asa mai departe. In plus, beneficiaza si de protectie anti-stropire astfel ca nu va mai murdari nici blatul de lucru.

Ofera un mod de functionare eficient si este suficient de stabil in timpul utilizarii. Functia Pulse presupune intensificarea activitatii aparatului fiind ideala atunci cand va grabiti.

TEFAL MasterChef Essential QB150138 este un produs realizat din materiale de calitate, ce ofera stabilitate produsului si o buna rezistenta in timp. In partea dreapta, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti porni/opri aparatul si puteti regla treptele de putere.

Verifica oferta actuala!

In consecinta, robotul de bucatarie TEFAL MasterChef Essential QB150138 este un model care se descurca foarte bine, oferind performante chiar mai bune decat te-ai putea astepta. In plus, si cumparatorii  actuali au oferit un feedback bun produsului sustin ca are o putere destul de mare pentru a isi putea face treaba eficient, este usor de folosit, dar si de intretinut. Nu ocupa mult spatiu, materialele din care este realizat sunt calitative, iar de fiecare data cand au folosit produsul, rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Robot de bucatarie TEFAL MasterChef Essential QB150138

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: TEFAL MasterChef Essential QB150138

9.5

Calitate

9.5/10

Functii

9.3/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bol realizat din inox
  • 6 trepte de putere + Pulse
  • Stabil
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *