Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MUM5XL72 Review si Pareri pertinente

Robot de bucatarie Bosch MUM5XL72 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Bosch MUM5XL72 este un robot de bucatarie prevazut cu o gama foarte variata de functii ce asigura un proces culinar optimizat. Va poate usura munca preluand o buna parte din sarcinile care consuma cel  mai mul timp

Robotul de bucatarie Bosch MUM5XL72 este prevazut cu o putere de 1000 W si ofera sapte trepte de viteza alaturi de treapta impulse. Are la baza mixare planetara 3D ce asigura o mixare eficienta si o buna omogenizare continutului. Totodata, ingredientele sunt procesate fara a se lipi de marginile bolului.

Functia Easy Arm Lift asigura confort in utilizarea aparatului schimband usor accesoriile incluse in setul de patiserie. Trebuie doar sa apasati pe buton, bratul rabatandu-se automat si accesoriile vor putea fi schimbate cu usurinta.

De asemenea, robotul integreaza cantar si cronometru, ceea ce face gatitul si mai simplu. Astfel, veti putea cantari ingredientele direct in bolul in care vor fi procesate. Cnatarul include functia Tara ce presupune ca il puteti reseta dupa fiecare ingrediente adaugat. Este mai rapid, mai usor si nu mai este  nevoie sa murdariti mai multe vase. Pe display, cronometrul va afiseaza cat timp a trecut de cand a inceput procesarea.

Bolul din dotare este realizat din otel inoxdabil si ofera o capacitate de 3.9 litri. Este excelent pentru prepararea rapida si facila a compozitiilor, inclusiv alauturi grele. Este indicat pentru cantitati mici, cat si pentru prelucrarea cantitatilor. Puteti prepara pana la 2.7 kg amestec pentru prajituri si pana la 1.9 kg de aluat.

Robotul include set profesional de patiserie si anume: tel pentru amestecare cu margine din silicon, tel metalic si carling de framantat. De asemenea, este echipat cu blender ce ofera o capacitate de 1.5 litri cu ajutorul caruia puteti prepara supa crema, smoothie si skake-uri. Mai mult decat atat, este prevazut si cu tocator si storcator.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui robot multifunctional de bucatarie care sa poata indeplini o multile de sarcini culinare, atunci Bosch MUM5XL72 ar putea fi o alegere potrivita. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sutin ca este un produs de inalta calitate. Au remarcat ca este construit din materiale de inalta calitate, sunt incantati de gama variata de functii, iar accesoriile sunt usor de atasat si detasat, respectiv de intretinut. Il recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MUM5XL72

9.9

Calitate

9.9/10

Functii

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Cantar integrat
  • Timer
  • Gama variata de accesorii
  • Mixare planetara 3D

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *