Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MUMS2VS30 Review si Recomandari

Robot de bucatarie Bosch MUMS2VS30 Review si Recomandari

0
(0)

Bosch MUMS2VS30 este un robot de bucatarie prevazut cu functii variate, un real ajutor in bucatarie pentru orice gospodina. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastra, ramane sa descoperiti in continuare.

Robotul de bucatarie Bosch MUMS2VS30 prezinta o putere de 900 W si pune la dispozitie sapte trepte de viteza alaturi de functia pulse care intensifica activitatea aparatului. Acesta presupune mixare planetara 3D ceea ce va face ca mixarea sa se realizeze mai rapid si mai usor.

Este un dispozitiv versatil cu o gama variata de accesorii pentru a putea intrepinde mai multe activitati culinare. Include un bol din otel inoxidabil cu capacitatea de 3.8 litri ce prezinta forma interioara special realizata pentru procesarea eficienta a aluaturilor.  De asemenea, dispune de tel pentru amestecat, tel pentru creme, carlig pentru framantare, accesoriu pentru razuit cu trei discuri – disc reversibil pentru feliere, disc reversibil pentru maruntire si disc pentru racuire mediu-fin, blender cu capacitatea de 1.25 litri si masina de tocat carne.

Mai mult decat atat, ofera un mod de functionare sigur beneficiind de picioruse cu ventuze din cauciuc ceea ce ii asigura o stabilitate excelenta. In plus, dispune si de siguranta la suprasarcina.

Accesoriile se ataseaza si detaseaza usor, fiind foarte usor de curatat. Aparatul presupune un mod de functionare intuitiv, fiind o buna optiune de luat in calcul.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui robot de bucatarie bun si usor de folosit, Bosch MUMS2VS30 ar putea fi o optiune ce merita luata in considerare. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma faptul ca isi face treaba excelent. Apreciaza gama variata de functii si sustin ca este un aparat destul de puternic incat poata procesa fara probleme si aluaturi grele, iar utilizarea sa este foarte intuitiva. Il recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MUMS2VS30

9.7

Calitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Gama variata de accesorii
  • Mixare planetara 3D
  • Accesorii variate
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *