Acasa > Electrolux > Robot de bucatarie ELECTROLUX E5KM1-4SWB Review si Pareri

Robot de bucatarie ELECTROLUX E5KM1-4SWB Review si Pareri

0
(0)

ELECTROLUX E5KM1-4SWB este un robot de bucataire foarte bun, care poate prelua o parte dintre sarcini pentru a termina treaba mai rapid. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de bucatarie ELECTROLUX E5KM1-4SWB prezinta o putere de 1200 W si ofera sase trepte de viteza. Este echipat cu un bol din inox ce prezinta o capacitate de 5 litri. Acesta are la baza mixarea planetara care permite omogenizarea eficienta a tuturor ingredientelor, pentru o consistenta uniforma.

Vine la pachet cu accesorii utile si mutifunctionale precum telul, accesoriul de framantat si paleta de amestecat. Toate acestea va vor permite sa pregatiti creme, aluaturi, maioneze si multe alte retete interesante. Este foarte usor de folosit, iar fiecare piesa se monteaza si demonteaza usor si rapid.

Sistemul anti-alunecare previne alunecarea aparatului de pe blatul de lucru, oferindu-i un bun echilibru.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, ELECTROLUX E5KM1-4SWB este un aparat foarte practic in orice bucatarie cu ajutorul caruia va puteti face treaba mai rapid si mai eficient. Clientii sunt incantati de el si confirma ca le-a fost de un real folos in bucatarie. Omogenizeaza foarte bine continutul, este stabil in timpul functionarii si deosebit de practic, utilizandu-l pentru a prepara diferite tipuri de compozitii. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: ELECTROLUX E5KM1-4SWB

9.6

Calitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Accesorii utile
  • Stabil in timpul functionarii
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *