Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MCM4200 | Review si Pareri pertinente
Robot de bucatarie Bosch MCM4200

Robot de bucatarie Bosch MCM4200 | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Un robot de bucatarie bun este un produs indispensabil din bucatarie pentru orice gospodina. Asstazi, vom discuta despre robotul de bucatarie Bosch MCM4200, un model eficient care vine la pachet cu un pret rezonabil.

Robotul de bucatarie Bosch MCM4200 este prevazut cu o putere de 800 W si poate marunti, framanta, felia, mixa ingredientele si stoarce sucul din fructe si legume. Poate fi folosit pentru o gama varianta de activitati culinare, iar acest lucru se datoreaza si gamei variate de accesorii din dotare. Este prevazut cu doua trepte de viteza, un bol cu capacitatea de 2.29 litri si un recipient pentru blender ce pune la dispozitie o capacitate de 1.25 de litri. Cu alte cuvinte, puteti prepara pana la  1 kg de aluat de paine, fiind destul de spatios.

Printre accesoriile din dotare se numara rasnita, accesoriul pentru framantare discul de feliere, storcatorul de fructe, accesoriul de emulsifiere, accesoriul de impingere, discul multifunctional si capacul de protectie al bolului. Interesant de stiut este faptul ca aparatul integreaza un sertar in care veti putea depozita toate aceste accesorii pentru a preveni riscul de pierdere a lor.

Produsul este realizata din plastic, insa ofera o constructie rezistenta si stabila, iar utilizarea sa este una facila. Treptele de viteza pot fi reglate folosind butonul rotativ amplasat in partea din fata.

Modelul in discutie masoara 21.5 cm lungime, 24 cm latime si 39 cm inaltime, avand o greutate de 4.72 de kg.

Verifica oferta actuala!

Bosch MCM4200 poate fi o alegere inspirata in materie de roboti de bucatarie, fiind suficient de puternic si foarte usor de folosit. Cumparatorii declara ca acest produs le-a simplificat efectiv munca si apreciaza in mod deosebit gama variata de accesorii din dotare ce il fac intr-adevar sa fie un aparat multifunctional. L-au testat pentru mai multe retete si de fiecare data s-a descurcat eficient, motiv pentru care il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch MCM4200

9.7

Calitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Gama variata de accesorii
  • Sertar integrat in aparat pentru accesorii
  • Usor de folosit
  • Rezistent si stabil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *