Acasa > Heinner > Robot de bucatarie Heinner Cookery Chef HFP-1000BK | Review si Recomandari
Robot de bucatarie Heinner Cookery Chef HFP-1000BK

Robot de bucatarie Heinner Cookery Chef HFP-1000BK | Review si Recomandari

0
(0)

Heinner Cookery Chef HFP-1000BK este un robot de bucatarie util pentru orice gospodina ce vine  la pachet cu o gama variata de accesorii, dar si un pret accesibil. Daca este sau nu o varianta potrivita si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Robotul de bucatarie Heinner Cookery Chef HFP-1000BK prezinta o putere de 1000 W si este prevazut cu un bol cu capacitatea de 3.5 litri.  Pune la dipsozitie doua trepte de putere alaturi de functia Pulse care intensifica activitatea acestuia pentru a obtine continutul dorit mult mai rapid.

Acest aparat poate indeplini cu succes mai  multe sarcini, astfel fiind folosit pe post de blender, mixer, dar si pentru feliere si rasnire. Bolul pentru blender ofera o capacitate de 1.8 litri si puteti pregati cu ajutorul acestei functii o multime de retete de smoothie, supe crema sau cocktail-uri.  Totodata, cutitele din dotare sunt realizat din inox oferind o taiere precisa, dar si o buna rezistenta in timp.

Aparatul este unul foarte practic si usor de folosit, beneficiind de un panou de control cu o interfata foarte intuitiva. Prin intermediul butonului rotativ puteti regla cu mare usurinta viteza acestuia. In plus, componentele se detaseaza usor pentru a fi curatate simplu si rapid dupa fiecare utilizare.

Heinner Cookery Chef HFP-1000BK reviewVerifica oferta actuala!

Asadar, Heinner Cookery Chef HFP-1000BK poate fi o optiune de robot de bucatarie accesibila ca pret, dar cu care va puteti face treaba, simplificandu-va munca in bucatarie. Cumparatorii sustin ca folosesc cu regularitate acest aparat, iar pentru ceea ce aveau ei nevoie, a fost alegeerea potrivita. Este usor de asamblat, foarte practic in bucatarie pentru a prelua anumite sarcini culinare care ar fi facut ca timpul de gatit sa fie mai lung, iar la final, componentele se curata foarte usor. In plus, din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret cu care aparatul vine la pachet este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner Cookery Chef HFP-1000BK

9.5

Calitate

9.4/10

Functii

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Accesorii variate
  • Intretinere facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *