Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MCM3100W | Review si Pareri pertinente
Robot de bucatarie Bosch MCM3100W

Robot de bucatarie Bosch MCM3100W | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Orice gospodina ar trebui sa se bucure de ajutorul unui robot de bucatarie bun care sa ii simplifice munca si sa optimizeze procesul culinar. Daca esti in cautarea unui model accesibil ca pret, dar care sa isi faca treaba eficient, atunci o varianta de care ai putea fi interesat este robotul de bucatarie Bosch MCM3100W despre care vom discuta astazi.

Robotul de bucatarie Bosch MCM3100Weste prevazut cu un motor de 800 W ce reuseste sa faca fata diverselor activitati culinare. Poate fi eficient pentru tocarea alimentelor, rasnire sau feliere, macinare sau mixarea oualelor in acest sens beneficiind de o serie de accesorii utile precum discul de feliere, accesoriul pentru framantare, accesoriul tel, accesoriul pentr impingere, dar si cel pentru emulsifiere. Pentru ca toate aceste accesorii sa fie in siguranta si sa nu existe riscul de a le pierde, ele vor fi depozitate in vas. Se monteaza usor, iar acest lucru este facilitat si de marcajele cu care au fost prevazute.

Bosch MCM3100W review

Pune la dispozitie doua trpete de viteza, iar numarul maxim de rotatii pe care il poate ating este de 17000 rotatii pe minut. Capacitatea bolului din dotare este de 2.3 litri.

Modelul in discutie masoara 26 cm lungime, 22 cm latime si 37.5 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 3 kg. Cablul de alimentare masoara 1.2 metri lungime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, robotul de bucatarie Bosch MCM3100W poate fi o alegere inspirata care sa va simplifice munca si sa scurteze timpul de gatit. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustinc a este un aparat foarte eficient si rapid, functioneaza in parametrii optimi, iar accesoriile din dotare sunt de buna calitate. Au preparat o multime de retete cu el precum maioneze, albusuri si frisca, aluaturi, au tocat si ras alimente, astfel ca pot confirma ca aparatul face tot ceea ce promite fara impedimente. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MCM3100W

9.6

Calitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit si de intretinut
  • Dimensiuni reduse
  • Accesorii utile realizate din materiale de calitate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *