Acasa > Electrolux > Robot de bucatarie ELECTROLUX EKM4200 cu doua boluri din inox si corp metalic | Review complet
Robot de bucatarie ELECTROLUX EKM4200

Robot de bucatarie ELECTROLUX EKM4200 cu doua boluri din inox si corp metalic | Review complet

0
(0)

Robotul de bucatarie este un electrocasnic indispensabil de care ar trebui sa beneficieze orice gospodina. Va poate usura munca si scurta timpul petrecut in bucatarie cat timp alegeti un robot de bucatarie bun, iar de aceasta data ne vom concentra asupra modelului ELECTROLUX EKM4200 care promite sa vina in ajutorul vostru si sa faca fata oricarei provocari.

Robotul de bucatarie ELECTROLUX EKM4200 este prevazut cu o putere de 1000 W si pune la dispozitie 10 trepte de viteza pe care le veti regla in functie de necesitate. Este prevazut cu doua boluri realizate din inox ce pun la dispozitie 4.8 litri, respectiv 2.9 litri. Bolul cel mare beneficiaza si de un maner, ceea ce il face mai usor de manevrat in special cand exista continut in interiorul sau.

Printre accesoriile din dotare se numara accesoriul de amestecare, accesoriul tel, carligul de aluat, masina de tocat carne, capacul de protectie, dar si cele patru razatoare de dimensiuni diferite. Astfel, aparatul in discutie poate indeplini o multitudine de functii si va fi util in diverse activitati culinare.

In plus, beneficiaza de o constructie solida si rezistenta fiind foarte fiabil in timp. Sistemul anti-alunecare previne alunecarea aparatului de pe blatul de lucru in timpul utilizarii, iar sistemul de siguranta previne supraincalzirea motorului, ceea ce ar fi putut duce la deteriorarea sa. Luminile LED integrate ofera o  mai buna vizibiliatea asupra procesului de preparare.

Verifica oferta actuala!

Asadar, ELECTROLUX EKM4200 este un robot de bucatarie bun ce beneficiaza de o constructie solida si fiabila, oferind performante excelente. Cumparatorii actuali s-au declarat foarte multumiti de produs si sustin ca pentru nevoile sale a fost alegerea potrivita. Este suficient de spatios, foarte stabil in timpul functionarii si usor de asamblat, exact ceea ce aveau nevoie in bucatarie. In plus, ofera si o gama variata de accesorii pentru a putea indeplini diverse sarcini culinare. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt : ELECTROLUX EKM4200

9.8

Calitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Gama variata de accesorii
  • Doua boluri din inox
  • Rezistent si stabil
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *