Acasa > Tefal > Robot de bucatarie Tefal Masterchef Grande QB813D38 : Review si Recomandari
Robot de bucatarie Tefal Masterchef Grande QB813D38

Robot de bucatarie Tefal Masterchef Grande QB813D38 : Review si Recomandari

0
(0)

Tefal Masterchef Grande QB813D38 este o varianta de robot de bucatarie foarte buna, prevazuta cu functii si accesorii variate despre care vom discuta pe larg in acest material. Asadar, va propun sa urmariti review-ul pe care l-am pregatit pentru a afla toate informatiile necesare.

Robotul de bucatarie Tefal Masterchef Grande QB813D38 poate fi folosit pentru a prepara foarte multe variante de retete, de la prajituri, sosuri, creme si asa mai departe. Are la baza miscari planetare duble de mixare astfel ca aparatul reuseste sa obtina rezultate omogene de fiecare data.  Totodata, beneficiaza de un bol foarte incapator, de 6.7 litri pentru a prepara, de exemplu, 2.6 kg de amestec de tort sau 2.2 kg aluat de paine. Acestea sunt doar niste estimari pentru a va putea da seama cat de spatios este respectivul bol de care aparatul dispune.

Poate indeplini cu succes functia de blender, toocator, feliator, mixer, beneficiind de urmatoarele accesorii: recipient pentru blender cu capacitatea de 1.4 litri, disc de feliere, accesoriu de framantare, accesoriu de tocat carnea, accesoriu tel, disc de radere si accesoriu de maruntire. Componentele acestuia sunt realizate din materiale de inalta calitate ce ofera o buna rezistenta in timp si rezultate excelente.

Aparatul este prevazut cu un motor de 1500 W si dispune de 8 trepte de putere pe care le veti putea regla in functie de tipul amestecului pe care il aveti de pregatit.

Corpului aparatului este realizat din metal turnat, ce ofera pe langa un design atractiv, si o buna stabilitate, precum si rezistenta in timp. In partea dreapta, prezinta butonul rotativ prin intermediul caruia puteti porni robotul si puteti regla treptele de putere dorite. Dimensiunile acestuia sunt de 37 cm lungime, 29 cm latime si 38 cm inaltime, avand o greutate de 14.58 kg.

Verifica oferta actuala!

Robotul de bucatarie Tefal Masterchef Grande QB813D38 este, fara indoiala, o solutie eficienta care va poate usura munca, beneficiind de o gama variata de functii utile pentru rezultate pe masura. Clientii sustin ca este un aparat puternic, incapator, foarte stabil in timpul functionarii, exact ceea ce aveau nevoie. Se curata foarte usor, iar pentru ca il folosesc constant si l-au testat pentru diverse retete incercand tot felul de functii, pot confirma ca ofera un randament extrem de bun. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este de departe unul foarte bun.

Robot de bucatarie Tefal Masterchef Grande QB813D38

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal Masterchef Grande QB813D38

9.9

Calitate

9.9/10

Functii

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa a bolului
  • Motor puternic
  • Gama variata de accesorii
  • 8 viteze

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *