Acasa > Philips > Robot de bucatarie Philips HR7310/00 Daily Collection : Review si Recomandari
Robot de bucatarie Philips HR7310/00 Daily Collection

Robot de bucatarie Philips HR7310/00 Daily Collection : Review si Recomandari

0
(0)

Philips HR7310/00 Daily Collection este o varianta de robot de bucatarie accesibila ca pret capabil sa va simplifice munca si sa optimizeze intreg procesul culinar. Poate fi o varianta de luat in calcul pentru cei cu un buget mai restrans, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Robotul de bucatarie Philips HR7310/00 Daily Collection este prevazut cu un motor de 700 W ce reuseste sa pregateasca o gama variata de retete, framantand chiar si aluaturi. Nu este un model foarte complex, insa poate mixa, amesteca, maruti, bate, rade, felia si chiar framanta fara probleme aproape orice fel de continut. In plus, poate fi un real ajutor mai ales pentru mamicile care au nevoie de un aparat pentru prepararea retetelor de diversificare a bebelusului.

Prezinta doua trepte de putere si functia pulse care intensifica activitatea aparatului pentru a prepara mai rapid continutul dorit. Capacitatea bolului din dotare este de 2.1 litri, iar blenderul ofera o capacitate de 1.5 litri.

Este prevazut cu discuri 2 in 1 din otel inoxidabil cu oua fete pentru radere si feliere, accesoriu pentru framantare, accesoriu pentru emulsifiere si blender. Toate accesoriile din componenta aparatului pot fi spalate foarte usor direct in masian de vase. In plus, acestea pot fi depozitate in interiorul bolului pentru a ocupa un spatiu de depozitare cat mai mic.

Philips HR7310/00 Daily Collection accesorii

De asemenea, pentru o mai buna stabilitate in timpul utilizarii, aparatul a fost prevazut si cu sistem anti-alunecare. Astfel, riscul ca aparatul sa alunece de pe blatul de lucru este redus. Mai mult decat atat, nu este un aparat voluminos, motiv pentru care va ocupa destul de putin spatiu in bucatarie.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Philips HR7310/00 Daily Collection este o solutie practica in orice bucatarie si, de altfel, foarte apreciata in randul cumparatorilor. Acestia sustin ca este un produs care se descurca eficient, fiind foarte usor de folosit, de curatat, dar si de depozitat. Il folosesc frecvent, unii dintre ei chiar si zilnic si se pot declara multumiti de modul in care isi face treaba. Sunt de parere ca este un aparat extrem de util in orice bucatarie, iar raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips HR7310/00 Daily Collection

9.5

Calitate

9.4/10

Functii

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Accesorii utile
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *