Acasa > Kenwood > Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.H0WH | Review si Recomandari
Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.H0WH

Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.H0WH | Review si Recomandari

0
(0)

KENWOOD Prospero+ KHC29.H0WH poate fi un ajutor de nadejde in bucatarie pentru orice gospodina, avand capacitatea de a prelua o buna parte dintre sarcini si de a optimiza procesul culinar. Dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru pareri obiective.

Robotul de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.H0WH este prevazut cu o putere de 1000 W si pune la dispozitie sase trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de continutul pe care il aveti de pregatit. Poate prelua atat sarcini usoare, cat si sarcini mai complexe, ce presupun framantarea aluaturilor, prepararea cremelor si asa mai departe. Astfel, reuseste sa termine treaba mai usor si mai rapid, fara sa mai fie nevoie de efort din partea voastra.

Aparatul benefiicaza de un design ergonomic, incadrandu-se excelent in orice bucatarie. Poate fi folosit pe post de mixer cu bol, blender, storcator de fructe si asa mai departe, venind la pachet cu o gama variata de accesorii. Printre acestea se numara bolul cu capacitatea de 4.3 litri unde puteti prepara pana la 1.6 kg de aluat, blender cu capacitatea de 1.5 litri, procesul de alimente cu capacitatea de 1.4 litri, presa de citrice si setul de patiserie – carlig pentru framantat, tel pentru amestecat si acccesoriul K de maruntire. Bolul aparatul este realizat din otel inoxidabil ceea ce ii asigura o buna rezistenta in timp. Bolul blenderului este fabricat din plastic fara BPA si are capacitatea de a procesa inclusiv ingrediente mai dure.

Este important de precizat si faptul ca accesoriile detasabile pot fi curatate foarte usor si fara probleme chiar si in masina de spalat vase.

 KENWOOD Prospero+ KHC29.H0WH review

Verifica oferta actuala!

Asadar, robotul de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.H0WH este un aparat foarte util, ba chiar necesar as spune pentru orice gospodina care doreste sa isi usureze munca sau chiar viata in general. Cumparatorii sunt extrem de incantati de produs si sustin ca nu face rabat de la calitate, beneficiind un motor puternic si fiabil, ce reuseste sa procesze atat ingrediente mai moi, cat si ingrediente mai tari. De asemenea, face fata cu succes si pentru diverse aluaturi, iar pana in acest moment nu le-a creat niciun fel de inconvenient. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: KENWOOD Prospero+ KHC29.H0WH

9.8

Calitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Accesorii variate foarte rezistente
  • Motor puternic
  • Curatare facila
  • Bol incapator

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *