Acasa > Kenwood > Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.A0SI | Review si Recomandari
Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.A0SI

Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.A0SI | Review si Recomandari

0
(0)

KENWOOD Prospero+ KHC29.A0SI este un robot de bucatarie care vine in ajutorul vostru fiind capabil sa preia o buna parte dintre sarcinile culinare optimizand procesul de gatit. Puteti termina mai rapid si cu mai putin efort, chiar si cele mai complicate retete de gatit. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.A0SI  este un model prevazut cu o putere de 1000 W si sase trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de continutul procesat. Are capacitatea de a procesa o gama variata de continuturi precum creme, aluaturi, compozitii de tort si nu numai. Este un dispozitiv compact si ergonomic, care se poate incadra excelent in orice bucatarie.

Vasul din dotare este fabricat din inox si pune la dispozitie o capacitate destul de mare de 4.3 litri, ceea ce inseamna caputeti prepara pana la 1.6 kg de aluat sau 36 de briose. Totodata, printre accesoriile cu care aparatul vine la pachet se numara accesoriul pentru maruntire K, carligul pentru framantare si telul potrivit pentru creme. De asemenea, beneficiaza si de capac de plastic antistropire, ceea ce inseamna ca blatul de lucru se va pastra curat. In plus, atat bolul, cat si accesoriile robotului pot fi curatate foarte usor in masina de spalat vase.

KENWOOD Prospero+ KHC29.A0SI review

Verifica oferta actuala!

Asadar, KENWOOD Prospero+ KHC29.A0SI  poate fi un ajutorul de nadejde in bucatarie pentru orice gospodina ce asigura un mod de operare eficient si o buna optimizare intregului proces culinar. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile sale, procesand cu succes atat continuturi mai dense, cat si mai moi. Este usor de folosit, se curata rapid si nu ocupa foarte mult spatiu de depozitare in bucatarie. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: KENWOOD Prospero+ KHC29.A0SI 

9.5

Calitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bol din inox
  • Usor de folosit
  • Curatare facila in masina de spalat vase

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *