Acasa > Electrolux > Robot de bucatarie ELECTROLUX E5KM1-6GBP Review si Pareri utile

Robot de bucatarie ELECTROLUX E5KM1-6GBP Review si Pareri utile

0
(0)

ELECTROLUX E5KM1-6GBP este un robot de bucatarie foarte bun prevazut cu accesorii variate pentru a prelua o buna parte din sarcinile culinare. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentru mai multe informatii utile.

Robotul de bucatarie ELECTROLUX E5KM1-6GBP este prevazut cu o putere de 1200 W si pune la dispozitie 6 trepte de viteza alaturi de functia pulse care intensifica procesul pentru a prepara mai rapid continutul. Datorita mixarii planetare, ingredientele sunt omogenizate foarte bine, consistenta obtinuta fiind una uniforma.

Bolul in dotare este realizat din otel inoxidabil, ceea ce ii asigura o rezistenta excelenta in timp. Totodata, ofera o capacitate generoasa de 5 litri.

Include accesorii multifunctionale care va ajuta sa preparati aluati de paine, glazura, produse de patiserie si panificatie, creme si asa mai departe. Printre acestea se numara carligul pentru aluat, paleta antiaderenta si telul tip balon. De asemenea, include si protectie anti-stropi care asigura un blat de lucru mai curat in timpul functionarii. Mai mult decat atat, sunt prezente si accesoriul de tocat carne, accesoriu de razuire si feliere si accesoriu de impingere.

Fiecare accesoriu se ataseaza si detaseaza usor pentru o utilizare simpla, dar si o curatare rapida. Este usor de folosit, puterea putand fi reglata cu ajutorul butonului rotativ din dotare.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui robot de bucatarie bun prevazut cu accesorii variate ELECTROLUX E5KM1-6GBP ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii s-au declarat multumiti de peformantele acesteia si confirma ca se descurca excelent. Accesoriile sunt destul de variate astfel ca aparatul indeplineste diferite sarcini in bucatarie care ii ajuta sa economiseasca timp. Dupa parerea lor, a fost o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: ELECTROLUX E5KM1-6GBP

9.8

Calitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Accesorii variate
  • Bol din inox spatios
  • Usor de folosit
  • Curatare rapida

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *