Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MUMS2TW01 Review si Pareri utile

Robot de bucatarie Bosch MUMS2TW01 Review si Pareri utile

0
(0)

Bosch MUMS2TW01 este un robot de bucatarie ce presupune mixare planetara 3D asigurand performante bune in bucatarie. Daca este o varianta buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul  materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de bucatarie Bosch MUMS2TW01 prezinta o putere de 700 W si pune la dispozitie patru trepte de viteza pe care le veti adapt ain functie de continutul pe care il preparati. Totodata, ofera o capacitate de 3.8 litri, bolul fiind realizat din inox.

Acesta presupune mixare planetara 3D care asigura o mixare eficienta si omogena a intregului continut. Dispune de set pentu patiserie si anume tel pentru amestecat, tel pentru prepararea cremelor si carlig pentru framantare. Este usor de curatat, iar componentele care se detaseaza pot fi adaugate chiar si in masina de spalat vase. De asemenea este dotat si cu un feliator, disc de razuire reversibil, disc pentru razuire fina, agitator si disc reversibil pentru taiere.

Dimensiunile aparatului sunt de 26.6 cm lungime, 26.6 cm latime si 27.7 cm inaltime, avand o greutate de 4.9 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Bosch MUMS2TW01 este un robot de bucatarie practic si eficient care poate prelua o buna parte din sarcini simplificandu-va astfel munca. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si confirma ca ii ajuta foarte mult in bucatarie. Este foarte practic, usor de folosit, iar accesoriile pot fi curatate rapid chiar si in masina de spalat vase. Il folosesc frecvent si niciodata nu i-a dezamagit, asa ca il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MUMS2TW01

9.7

Calitate

9.6/10

Functii

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Accesorii utile
  • Mixare planetara 3D
  • Bol din inox
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *