Acasa > Concept > Robot de bucatarie Concept RM7020 Review si Pareri pertinente

Robot de bucatarie Concept RM7020 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Concept RM7020 este un robot de bucatarie bun ce are capacitatea de a prelua o parte din sarcinile culinare si de a va usura munca. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile astfel incat sa va puteti forma o parere pertinenta.

Robotul de bucatarie Concept RM7020 prezinta o putere de 1200 W si pune la dispozitie 5 trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de nevoi. De asemenea, este prevazut cu un bol din inox cu capacitatea de 5 litri, fiind astfel spatios si rezistent.

Corpul metalic, angrenajele interne asigura o durata de viata mare aparatului, dar si performante constante in timp. Include si un blocaj de siguranta ce impiedica aparatul sa porneasca daca nu este asamblat corespunzator.

Sistemul planetar de amestecare permite omogenizarea optima a continutului, fiind astfel perfect amestecat. Totodata, aparatul include trei tipuri de teluri pentru usurinta si rapiditate in prepararea diferitelor tipuri de aluaturi si creme. De asemenea, este prevazut si cu razatoare cu cinci extensii: razatoare mica, razatoare grosiera, accesoriu pentru feliere groasa si razatoare speciala pentru cartofi. Masina de tocat carne este excelenta pentru a prepara carne pentru burgeri, chiftele sau lasagna. In plus, este prevazut si cu capac anti-stropi pentru a mentine curat blatul de lucru.

Gratie sistemului Smart Stop Position, aparatul se va opri intr-o pozitie ideala pentru indepartarea confortabila a telului sau a carligului de framantare.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Concept RM7020 este un robot puternic si bine realizat ce poate asigura performante excelente. Gospodinele care l-au achizitionat sunt foarte incantate de el si confirma faptul ca este un aparat electrocasnic indispensabil in bucatarie. Este usor de folosit si de intretinut, amesteca si framanta foarte bine continutul si uniform. Astfel, il recomanda mai departe si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Concept RM7020

9.8

Calitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Puternic
  • Sistem de miscare planetar
  • Accesorii variate
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *