Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MUM5X720 Review si Pareri pertinente

Robot de bucatarie Bosch MUM5X720 Review si Pareri pertinente

Bosch MUM5X720 este un robot de bucatarie interesant care poate fi un real ajutor pentru orice gospodina. Daca este alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de bucatarie Bosch MUM5X720 prezinta o putere de 1000 W si pune la dispozitie sapte trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de continutul pe care il pregatiti. Un element foarte interesant al acestui aparat este cantarul integrat. Acest lucru inseamna ca veti putea cantari fiecare ingredient din reteta direct in bolul aparatului fara sa mai fie nevoie de un cantar de masa suplimentar si de vase murdarite inutil. In plus, pe display robotul beneficiaza si de un cronometru care va indica durata de procesare a continutului.

Aparatul poate procesa o gama variata de retete de prajituri, de creme si chiar de aluaturi. Este dotat cu un bol cu capacitatea de 3.9 litri realizat din otel inoxidabil, fiind foarte durabil. Puteti prepara pana la 2.7 kg de amestec pentru prajituri si 1.9 kg de aluat. Cu mixarea planetara 3D, veti obtine consistenta optima oricarei compozitii.  Schimarea accesoriilor se realizeaza si ea foarte rapid datorita functiei East Arm Lift. Trebuie doar sa apasati pe buton, iar bratul se ridica automat, iar accesoriile se vor schimba rapid.

Printre accesoriile din dotare se numara setul profesional de patiserie format din tel de amestecare cu margine din silicon, tel metalic si carlig de framantat, dar si blenderul cu capacitatea de 1.5 litri.

Aparatul ofera un mod de functionare sigur datorita picioruselor din cauciuc care garanteaza stabilitate. Previne astfel alunecarea aparatului de pe blatul de lucru in timpul functionarii.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui robot de bucatarie bun, Bosch MUM5X720 ar putea fi o alegere excelenta. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca il folosesc frecvent, iar pentru ei reprezinta un ajutor de nadejde. Este usor de folosit, ofera o putere suficient de mare incat sa poata procesa orice fel de continut, iar accesoriile din dotare sunt realizate din materiale durabile ce asigura performante constante in timp. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul corect.

9.8

Calitate

9.9/10

Functii

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Blender, accesorii de patiserie
  • Bol din otel inoxidabil
  • Cantar integrat
  • 7 viteze+impulse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *