Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch StartLine MUM54D00 Review si Recomandari

Robot de bucatarie Bosch StartLine MUM54D00 Review si Recomandari

Bosch StartLine MUM54D00 este un robot de bucatarie foarte practic si util care va poate simplifica munca. Preia o buna parte dintre sarcini optimizand procesul culinar.

Robotul de bucatarie Bosch StartLine MUM54D00 prezinta o putere de 900 W si pune la dispozitie 7 trepte de viteza. Este prevazut cu un bol cu capacitatea de 3.9 litri. Datorita sistemului de mixare 3D, ingredientele vor fi amestecate foarte bine obtinandu-se un continut omogen.

Vine la pachet cu accesoriu de framantare, tel, accesoriu anti-stropire. Toate acestea vor fi depozitate intr-o gentuta speciala.

Datorita functiei anti-alunecare, aparatul va fi foarte stabil in timpul functionarii. Mai mult decat atat, functia pulse intensifica temporar activitatea aparatului pentru a obtine continutul dorit intr-un timp mai scurt.

Dimensiunile produsului sunt de 27.1 cm lungime, 28 cm latime si 28.2 cm inaltime, avand o greutate de 5.39 kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Bosch StartLine MUM54D00 este un robot de bucatarie eficient ce reuseste sa asigure un proces culinar optimizat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca le-a usurat mult munca. De asemenea, sustin ca este destul de puternic, au preparat cu ajutorul sau diverse retete de creme, aluaturi, saratele, fursecuri, frisca si asa mai departe. De fiecare data s-a descurcat excelent si apreciaza modul intuitiv de utilizare. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Bosch StartLine MUM54D00

9.6

Calitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 7 viteze + Pulse
  • Usor de folosit
  • Stabil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *