Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MUMS2AW00 : Review si Recomandari
Robot de bucatarie Bosch MUMS2AW00

Robot de bucatarie Bosch MUMS2AW00 : Review si Recomandari

0
(0)

Esti in cautarea unui robot de bucatarie accesibil ca pret, dar eficient? Bosch MUMS2AW00 ar putea fi o varianta foarte buna pe care sa o iei in considerare si care iti poate simplifica realmente munca in bucatarie. Dar, inainte de a lua orice decizie, iti propun sa urmaresti acest material pentru a afla mai multe detalii.

Robotul de bucatarie Bosch MUMS2AW00 este prevazut cu un motor de 700 W si este echipat cu un bol din plastic ce ofera o capacitate de 3.8 kg. Astfel, vei putea prepara o cantitate de aproximativ 1.7 kg de aluat sau 2.4 kg de amestec pentru prajituri.

Robotul prezinta mixare planetara 3D, ceea ce inseamna o mixare mai rapida si usoara a ingredientelor. Prezinta patru trepte de putere pentru reglarea acesteia in functie de tipul continutului.

Este prevazut cu doua teluri, accesoriu pentru framantare, dar si capac de protectie pentru a nu mai sari stropi pe blatul de lucru in timpul utilizarii. Astfel, vei putea prepara aluaturi, creme, maioneze, poti spuma albusuri si asa mai departe, reusind sa preia o buna parte din sarcini si sa faca treaba in locul tau.

In plus, componentele detasabile sunt usor de curatat, putand fi adaugate chiar si in masina de spalat vase. Mai mult decat atat, dispune si de sistem anti-alunecare ce nu permite alunecarea aparatului de pe blatul de lucru.

Dimensiunile produsului sunt de 26.6 cm lungime si 27.7 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 4 kg.

Verifica oferta actuala!

Robotul de bucatarie Bosch MUMS2AW00 este un real ajutor in bucatarie, ce poate optimiza procesul culinar si va scuteste de efort suplimentar. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si sustin ca este o solutie foarte practica, la indemana oricui. Este usor de folosit, stabil in timpul functionarii si suficient de incapator pentru nevoile sale. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MUMS2AW00

9.6

Calitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stabil si usor de folosit
  • Mixare planetara 3D
  • Componente lavabile in masina de vase

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *