Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU : Review si Sfaturi utile
Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU

Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU : Review si Sfaturi utile

0
(0)

Sunteti in cautarea unui robot de bucatarie mic si eficient capabil sa va preia o parte din sarcini si sa optimizeze procesul culinar? Ei bine, o varianta avantajoasa ar putea fi robotul Bosch MUM4655EU, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Bosch MUM4655EU este un aparat multifunctional, ce pune la dispozitie o capacitate de 3.9 litri, ceea ce inseamna o cantitate de pana la 2 kg de aluat. Dispune de accesorii utile precum carlig de framantat, tel pentru amestecat, tel pentru creme, dispozitiv pentru feliere si razure cu trei discuri, precum si blender, masina de tocat carne si suport pentru accesorii, astfel ca aparatul va putea fi folosit pentru multiple activitati culinare. Prezinta sistem dinamic de mixare 3D, oferind rezultate bune la amestecare.

Prezinta o putere de 550 W si patru trepte de putere. Este usor de folosit, dar is de curatat, majoritatea accesoriilor putand fi spalate chiar in masina de spalat vase.

Piciorusele din cauciuc cu ventuza asigura aparatului o stabilitate si mai buna in timpul functionarii. In plus, protectia la supraincalzire ofera o functionare sigura produsului. Mai mult decat atat, aparatul va putea porni doar in momentul in care fiecare componenta este asamblata corespunzator.

Dimensiunile produsului sunt de 30.5  cm lungime, 26.5 cm latime si 26.5 cm inaltime, avand o greutate de 5.8 kg.

Verifica oferta actuala!

Robotul de bucatarie Bosch MUM4655EU este o varianta convenabila din perspectiva raportului calitate/pret care va poate simplifica munca, fiind practic si usor de folosit. Clientii declara ca isi fac treaba destul de bine cu el, fiind stabil in timpul functionarii si usor de folosit. Reuseste sa mixeze destul de usor multe tipuri de continuturi, iar accesoriile din dotare sunt destul de variate. Din punctul lor  de vedere, pentru nevoile sale a fost produsului potrivit si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MUM4655EU

9.1

Calitate

9.0/10

Functii

9.2/10

Rezistenta

9.2/10

Pret

9.1/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama variata de accesorii utile
  • Usor de folosit
  • Intretinere facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *