Acasa > Xiaomi > Robot de bucatarie inteligent Xiaomi BHR5930EU Review si Pareri utile

Robot de bucatarie inteligent Xiaomi BHR5930EU Review si Pareri utile

0
(0)

Xiaomi BHR5930EU este un robot de bucatarie ultra performant, de generatie noua, menit sa va simplifice viata. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de bucatarie Xiaomi BHR5930EU prezinta o putere de 1700 W si poate indeplini cu succes functia de blender, tocare, framantare si macinare. Include un ecran tactil color de 8 inch ce pune la dispozitie peste 200 de retete, permitandu-va astfel sa urmati cu usurinta instructiunile de gatit.

Motorul cu reductanta cu mai multe viteze transmite direct puterea, avand o viteza de rotatie cuprinsa intre 40 de rotatii pe minut si 12000 de rotatii pe minut. Vitezele mici sunt utilizate pentur prajirea uniforma,iar cele ma imari pentru macinarea fina. Mai mult decat atat, ingredientele sunt maruntite in timp ce lamele se rotesc in sensul acelor de ceasornic, se amesteca in timp ce spatele lamelor se roteste in sens invers acelor de ceasornic. Aluatul este framantat in momentul in care aparatul se roteste in directii diferite la un anumit interval.

O functie cu totul interesanta pentru un robot de bucatarie este cea de inductie 3D combinata cu controlul fumului. Temperatura de incalzire de mare putere ajunge la 180 de grade Celsius, fiind suficienta pentru prajire. Sistemul de control al temperaturii va permite sa controlati temperatura foarte usor sub punctul de fum, mentinandu-va astfel bucataria mai curata.

De asemenea, include functie de auto-curatare cu un singur click, ceea ce sporeste confortul in utilizare. In plus, cu sistemul CookingIoT, temperatura de gatit, timpul si viteza de amestecare sunt calculate in mod inteligent pentru fiecare fel de mancare, ceea ce imbunatateste experienta de utilizare. Toate ingredientele si condimentele sunt cantarite cu precizie inainte de a incepe procesul de gatit. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea de a prepara trei feluri de mancare si o supa deodata, beneficiind de toate accesoriile necesare.

Dimensiunile robotului sunt de 41.3 cm lungime, 31.6 cm latime si 34.4 cm inaltime, avand o greutate de 10 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui robot de bucatarie de generatie noua cu siguranta Xiaomi BHR5930EU ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca functioneaza excelent. Este un robot desoebit de eficient ce integreaza o multitudine de functii reusind astfel sa faca treaba in locul lor. Sunt de parere ca au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Xiaomi BHR5930EU

10

Calitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • 35 de functii de gati
  • INductie 3D
  • Ecran Tactil
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *