Acasa > Tefal > Robot de bucatatrie Tefal QB632D38 Masterchef Gourmet+ : Review complet

Robot de bucatatrie Tefal QB632D38 Masterchef Gourmet+ : Review complet

0
(0)

Esti in cautarea unui robot de bucatarie performant, insa gama variata de optiuni te pune in dificultate? Ei bine, modelul Tefal QB632D38 ar putea fi o alegere inspirata, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare despre produs, astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai obiectiva care va conduce catre o decizie buna.

Robotul de bucatarie Tefal QB632D38 este un model puternic prevazut cu un motor de 1100 W reusind sa faca fata diverselor provocari cu succes. Bolul principal cu care a fost prevazut ofera si el o capacitate destul de mare, de 4.6 litri, ceea ce inseamna ca puteti pregati o cantitate generoasa de continut, fie ca discutam depsre o crema, un aluat si asa mai departe. Totodata, dispune si de un bol pentru blender ce pune la dispozitie o capacitate de 1.5 litri.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui produs se refera, in primul rand, la faptul ca bolurile din dotare nu sunt realizate din plastic, ci din inox. Astfel, discutam de o rezistenta foarte buna in timp, dar si conditii mai sigure de preparare a continuturilor.

Tefal QB632D38 indeplineste cu succes o multime de functii astfel ca il poti considera ajutorul de nadejde in bucatarie. Il poti folosi penntru framantarea diverselor tipuri de aluat, pentru a toca carnea, pe post de blender in prepararea supelor crema, smoothie-uri, cocktail-uri si asa mai departe, pentru amestecarea ingredientelor sau pentru a bate albusul de ou. Aceste functii sunt sustinute de accesoriile din dotare care, deopotriva, au fost construite din materiale rezistente printre acestea regasindu-se: telul, accesoriul pentru amestecare, accesoriul pentru aluat, accesoriul blender, accesoriul pentru masina de tocat, feliatorul. Produsul prezinta trei accesorii pe care le-am putea numi exclusive si anume telul Flex, bolul de mixare flex si accesriul Delica’tool. Toate trei te vor ajuta sa economisesti timp, optimizand si accelerand activitatea aparatului.

De asemenea, ar mai fi de mentionat faptul ca bolul de mixare Flex poate fi introdus si in cuptorul cu microunde unde poti topi ingredientele, dar si pentru situatiile in care avem de copt. Acest lucru este posibil gratie faptului ca a fost construit din silicon.

Posibilitatile in care puteti folosi aparatul sunt multiple, trebuie doar sa va puneti imaginatia la incercare. Totodata, Tefal QB632D38 este prevazuta cu 8 trepte de viteza si functia pulse care intensifica activitatea aparatului atunci cand vreti sa terminati si mai rapid treaba. In plus, puteti marunti fara probleme chiar si ingrediente mai dure, precum cuburile de gheata, fiindca aparatul ofera puterea si rezistenta necesare.

In timpul functionarii, este stabil, iar acest lucru se datoreaza si sistemului anti-alunecare ce previne alunecarea aparatului de pe blatul de lucru. In acelasi timp, sistemul de siguranta nu permite pornirea aparatului daca toate componentele nu au fost montate corect, prevenind astfel vreo accidentare.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, robotul de bucatarie Tefal QB632D38 poate fi o optiune excelenta pentru orice gospodina care are nevoie de un ajutor in bucatarie. La randul lor, si clientele confirma faptul ca este un robot puternic, usor de utilizat, fiindu-le un real ajutor in bucatarie, fiindca reuseste sa preia o buna parte din sarcini pe care le duce la bun sfarsit cu succes. Din punctul lor de vedere, a fost o investitie foarte buna si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal QB632D38 Masterchef Gourmet+

9.9

Calitate

9.9/10

Functii

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Motor puternic
  • 8 trepte de viteza + Pulse
  • Functii si accesorii diversificate
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *