Acasa > Philips > Robot de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00 | Review si Pareri utile
Robot de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00

Robot de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00 | Review si Pareri utile

0
(0)

Philips Daily Collection HR7320/00 este un robot de bucatarie foarte practic si util, capabil sa preia o buna parte din sarcini pentru a va simplifica munca. Dar inainte de a lua orice decizie, va propun sa descoperiti in continuare mai multe informatii tehnice pentru a verifica daca este in concordanta sau nu cu nevoile voastre.

Robotul de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00 este prevazut cu un motor de 700 W, ceea ce inseamna ca poate procesa mai multe tipuri de ingrediente, inclusiv aluaturi, legume mai tari, branza ori ciocolata. Pune la dispozitie peste 19 functii care va vor ajuta sa preparati mai rapid si mai usor o multime de mancaruri gatite, paine, sosuri si asa mai departe. Integreaza accesorii multifunctionale care vor putea procesa ingrediente in bucati chiar si mai mici, vor putea pasa cu lama in forma de S, felia sau rade. De asemenea, beneficiaza si de accesorii pentru mixare, framantare, pentru a bate cu telul continutul si altele.

Beneficiind de un tub de alimentare suficient de mare, alimentele nu vor mai trebui taiate in bucati mici pentru a incapea. Totodata,veti putea folosi prima viteza pentru a bate frisca, ouale, pentru prepararea produselor de patiserie, coca ce paine si asa mai departe, iar viteza a doua este indicata pentru a toca ceapa, carnea, pentru a prepara smoothie si asa mai departe.

Discurile de taiere sunt realizate din otel inoxidabil, ceea ce asigura o buna rezistenta in timp. Bolul din dotare ofera o capacitate de 2.1 litri, de lucru de 1.5 litri, ceea ce inseamna ca puteit prepara, spre exemplu, pana la 5 protii de supa rece.

Accesoriile se ataseaza si detaseaza usor, iar partea si mai buna este ca pot fi spalate si in masina de vase, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa va pierdeti timp si energie spalandu-le manual.

Sistemul de siguranta din dotare presupune ca aparatul sa porneasca doar in momentul in care accesoriile au fost corect montate. In acelasi timp, sistemul anti-alunecare ofera produsului o mai buna stabilitate, prevenind alunecarea lui de pe blat.

Dimensiunile acestuia sunt de 24.4 cm lungime si 37.7 cm inaltime.

Philips Daily Collection HR7320/00 review

Verifica oferta actuala!

Asadar, Philips Daily Collection HR7320/00 este un robot destul de mic, dar foarte practic, fiind o optiune excelenta si pentru bucatariile mai mici cu spatiu de depozitare limitat. Ca principale aspecte pozitive amintim de vasul suficient de mare si spatios, dar care datorita contructiei aparatului, nu ocupa prea mult spatiu, accesoriile codate prin culori la butonul de selectare a vitezei, piciorusele care fixeaza foarte bine aparatul pe suprafata de lucru, iar in timpul functionarii nu produce atat de mult zgomot ca alte modele. In ansamblu, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips Daily Collection HR7320/00

9.7

Calitate

9.6/10

Functii

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Gama variata de accesorii si functii
  • Usor de folosit
  • Dimensiuni reduse
  • Curatare facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *