Acasa > Heinner > Robot de bucatarie Heinner ExpressRobot HPM-L1200RD Review si Recomandari

Robot de bucatarie Heinner ExpressRobot HPM-L1200RD Review si Recomandari

0
(0)

Heinner ExpressRobot HPM-L1200RD este un robot de bucatarie foarte practic, ce va simplifica munca si optimizeaza intreg procesul culinar. Daca este o buna optiune si pentru ceea ce cautati, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de bucatarie Heinner ExpressRobot HPM-L1200RD prezinta o putere de 1200 W si pune la dispozitie sase trepte de putere impreuna cu functia pulse, adaptabile in functie de continutul pe care il preparati. De asemenea, este echipat cu angrenaje metalice ce asigura aparatului performante bune. Totodata, asigura si o buna fiabilitate, datorita riscului redus de deteriorare a pieselor.

Este dotat cu un bol din inox foarte rezistent ce prezinta o capacitate de 4.5 litri. Printre accesoriile din dotare se numara telul realizat din inox, paleta si carligul din aluminiu turnat, dar si blender, masina de tocat cu accesoriu pentru carnati. Blender-ul are o capcaitate de 1.4 litri fiind destul de mare pentru a putea prepara diverse retete, dar si portii pentru intreaga familie.

Dimensiunile aparatului sunt de 36 cm lungime, 25 cm latime si 35.5 cm inaltime, avand o greutate de 5.71 de kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Heinner ExpressRobot HPM-L1200RD este un aparat care isi face treaba foarte bine, simplificand realmente munca oricarei gospodine. Cumparatoarele sunt foarte multumite de modul in care aparatul isi face treaba, fiind surprinse de faptul ca poate framanta chiar si aluaturi grele fara probleme. De asemenea, sustin ca include suficient de multe functii putand fi folosit pentru a intreprinde diverse activitati culinare. In plus, este construit din materiale de calitate, rezistente asigurand o rezistenta buna in timp. Astfel, il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner ExpressRobot HPM-L1200RD

9.5

Calitate

9.5/10

Functii

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Accesorii utile
  • Construit din materiale rezistente
  • Bol din inox
  • 6 trepte de viteza+pulse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *