Acasa > Electrolux > Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM5570 | Review si Pareri utile

Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM5570 | Review si Pareri utile

0
(0)

Electrolux Assistent EKM5570 este un robot de bucatarie bine gandit si construit care poate fi un real ajutor in bucatarie pentru orice gospodina. Optimizeaza procesul culinar si asigura un mod de functionare eficient si rapid. Daca este cea mai buna alegere si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de bucatarie Electrolux Assistent EKM5570 este un produs fabricat din materiale rezistente ce asigura performante constante, de lunga durata. Este prevazut cu doua boluri din otel inoxidabil, cu capcaitatea de 4.8 litri, respectiv de 2.9 litri, foarte rezistente si usor de intretinut. Printre accesoriile din dotare se numara Soft Edge Beater, Perfect Rise Lid, telul balon, carligul de aluat, dar si capacul ce previne stropirea blatului de lucru.

Pentru o buna viziblitate asupra continutului preparat, aparatul a fost prevazut si cu sistemul de iluminare LED. Totodata, este prevazut cu o putere de 1200 W si pune la dispozitie 10 trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de continutul pe care il aveti de pregatit. Pe prima treapta inregistreaza o viteza de 38 de rotatii pe minut, iar pe ultima treapta 211 rotatii pe minut. Vitezele aparatului pot fi reglate folosind butonul rotativ din dotare localizat in partea de sus.

Accesoriile se monteaza si de monteaza foarte usor, iar atat bolul, cat si accesoriile pot fi spalate inclusiv in masina de spalat vase.

Dimensiunile robotului sunt de 37 cm lungime, 21 cm latime si 36 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Electrolux Assistent EKM5570 este un robot de bucatarie eficient cu ajutorul caruia puteti prepara mai usor retetele preferate, avand capacitatea de a procesa atat continuturi cremoase, cat si aluaturi mai dense. Clientii sunt foarte incantati de alegera facuta si sustin ca isi face treaba eficient, ii ajuta foarte mult si chiar reuseste sa preia o buna parte dintre cele mai solcitante sacini pe care le aveau de indeplinit in bucatarie. Este usor de folosit, se intretine usor, iar pana in acest moment nu au ce sa ii reproseze. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Electrolux Assistent EKM5570

9.8

Calitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Realizat din materiale rezistente
  • Doua boluri din otel inoxidabil
  • Capac pentru dopsire
  • Accesorii utile

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *