Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MUM58720 | Review
Robot de bucatarie Bosch MUM58720

Robot de bucatarie Bosch MUM58720 | Review

0
(0)

Bosch MUM58720 este un robot de bucatarie foarte apreciat de gospodine, care poate deveni un real ajutor in bucatarie si despre care vom discuta pe larg astazi. Daca reprezinta o varianta inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de bucatarie Bosch MUM58720 este un model prevazut cu o putere de 1000 W ce are capacitatea de a procesa usor si rapid diverse tipuri de continuturi chiar si aluaturi. Are la baza sistem de mixare planetara 3D care permite realizarea de miscari puternice de mixare in trei dimensiuni in orice moment, astfel incat ingredientele sunt mixate temeinic oferind rezultate excelente de fiecare data.

Easy Arm Lift asigura si mai mult confort. Actioneaza la o singura atingere a butonului si sustine ridicarea bratului multifuncitonal, putand inl,ocui accesoriile pentru aluat cu usurinta, fara efort.

Bolul din dotare este realizat din otel inox si pune la dispozitie o capacitate de 3.9 litri astfel ca veti putea prepara amestec de pana la 2.7 kg sau aluat pana  la 1.9 kg. Totodata, vine la pcahet cu o gama foarte variata de accesorii, ceea ce il face un aparat multifunctional si eficient in multe activitati culinare: carlig pentru framantat, tel pentru amestecal, pentru creme, dispozitiv pentru feliere si razuire cu trei discuri pentru maruntire, taiere si feliere, blender. Partea si mai interesanta este ca aparatul dispune de o geanta foarte practica unde puteti depozitarea accesoriile pentru a nu se raspandi prin bucatarie.

Sistemul anti-alunecare ofera produsului o stabilitate buna in timpul functionarii. Pune la dispoziite sapte trepte de putere impreuna cu functia Pulse care intensifica activitatea aparatului. Blenderul din dotare pune la dispozitie o capacitate de 1.25 de litri.

Dimensunile produsului sunt de 28.2 cm lungime, 28 cm latime si 27.1 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 6 kg.

Bosch MUM58720 review

Verifica oferta actuala!

Asadar, pentru toate cele care isi doresc un ajutor in bucatarie robotul Bosch MUM58720 ar putea fi alegerea ideala. Cumparatoarele sunt foarte incantate de el si declara ca este un aparat performant de care sunt extrem de multumite. Dispune de o gama variata de functii gratie diversitatii accesoriilor din dotare, este usor de folosit, dar si de intretinut. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MUM58720

9.9

Calitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.9/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Gama variata de accesorii si functii
  • 7 trepte de iteza+Pulse
  • Mixare planetara 3D
  • Realizat din materiale de calitate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *