Acasa > Bosch > Bosch MultiTalent 3 Plus MCM3PM386 Review si Pareri despre un robot de bucatarie mic si practic
Robot de bucatarie Bosch MultiTalent 3 Plus MCM3PM386

Bosch MultiTalent 3 Plus MCM3PM386 Review si Pareri despre un robot de bucatarie mic si practic

0
(0)

Bosch MultiTalent 3 Plus MCM3PM386 este un robot de bucatarie extrem de practic si util in orice bucatarie, foarte usor de folosit si care nici nu ocupa mult spatiu. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de bucatarie Bosch MultiTalent 3 Plus MCM3PM386 prezinta o putere de 900 W si pune la dispozitie doua trepte de putere impreuna cu functia Pulse. Integreaza peste 50 de functii printre care razuire, taiere, macinare, tocare, mixare si asa mai departe, gratie multitudine de accesorii de care dispune. Functia Smart stabileste automat viteza optima pentru fiecare accesoriu. De asemenea, face fata atat ingredientelor moi, cat si celor dure, inclusiv gheata. Prezinta vas de mixare din plastic transparent cu capacitatae de 2.3 litri ce permite sau introduceti o cantitate de pana la 500 de grame de faina si alte ingrediente, adica aproximativ 0.8 kg de aluat. Cana pentru blender realizata din Tritan ofera un volum de un litru.

Cu ajutorul rasnitei puteti procesa ingrediente dure precum boabe de cafea, branzeturi tari, graunte, mirodenii sau cuburi de gheata. Tocatorul permite procesarea rapida a ierburilor, nucilor, cepei sau usturoiului. Discurile reversibile sunt potrivite pentru felierea substire sau grosiera, dar si razuirea medie sau fina. De asemenea, dispune de accesoriu pentru framantat si disc pentru batut frisca ori albusuri.

Toate aceste accesorii pot fi depozitate eficient direct in bol pentru a va fi la indemana si pentru a nu le pierde.

Este un aparat foarte practic si usor de folosit, care poate prelua o buna parte din sarcinile culinare. In plus, este o solutie eficienta si pentru bucatariile mai mici fiindca nu ocupa mult spatiu.

Verifica oferta actuala!

Asadar, robotul de bucatarie Bosch MultiTalent 3 Plus MCM3PM386 este un produs util pentru orice gospodina, foarte usor de folosit. Cumparatorii actuali sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca pentru nevoile lor a fost alegerea ideala. Este usor de utilizat, integreaza o gama variata de functii, nu ocupa mult spatiu si este puternic. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MultiTalent 3 Plus MCM3PM386

9.7

Calitate

9.6/10

Functii

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Gama variata de functii
  • Usor de folosit
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *