Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MCM3501M | Review si Sfaturi utile
Robot de bucatarie Bosch MCM3501M

Robot de bucatarie Bosch MCM3501M | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Bosch MCM3501M este un robot de bucatarie mic si practic, pe care va puteti baza pentru a indeplini diverse sarcini culinare mai rapid si mai usor. Este o solutie ce poate fi la indemana oricarei gospodine, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Robotul de bucatarie Bosch MCM3501M prezinta o putere de 800 W si pune la dispozitie doua trepte de viteza. Are la baza tehnologia MultiLevel6 care ajuta la maruntirea eficienta a ingredientelor pentru prepararea shake-urilor si smoothie-urilor. Aceasta consta in trei lame duble cu performante foarte bune.

Aparatul integreaza peste 50 de functii printre care razuire, taiere, macinare, tocare mixare si asa mai departe, gratie accesoriilor versatile cum ar fi blender, tocator, accesorii diverse cu lame si cutitul MultiLevel6. Cu alte cuvinte, acest aparat va va ajuta sa intreprindeti diverse activitati culinare, economisind timp si scutind efortul depus.

Bolul din dotare ofera o capacitate de 2.3 litri, iar recipientul blender-ului 1 litru. Robotul inregistreaza o viteza de 17000 de rotatii pe minut.

Este un aparat foarte practic ce asigura o buna stabilitate in timpul functionarii beneficiind si de sistem anti-alunecare. In plus, este si foarte simplu de intretinut. Accesoriile se detaseaza usor, iar curatarae este foarte rapida. Dimensiunile produsului sunt de 26 cm lungime, 22 cm latime si 37.5 cm inaltime, avand o greutate de 3.7 kg.

Bosch MCM3501M review

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Bosch MCM3501M este un robot de bucatarie mic si practic ce asigura o functionare eficienta. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si confirma faptul ca functioneaza foarte bine, ii ajuta extrem de mult in procesul de gatit. Beneficiaza de o gama foarte variata de accesorii, este usor de utilizat si nici nu ocupa prea mult spatiu in bucatarie. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MCM3501M

9.7

Calitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Gama variata de accesorii
  • Usor de folosit si de curatat
  • Lame ascutite
  • Carcasa rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *