Acasa > Bosch > Robot de bucatarie Bosch MC812W620 Review si Sfaturi utile

Robot de bucatarie Bosch MC812W620 Review si Sfaturi utile

0
(0)

Bosch MC812W620 este un robot de bucatarii prevazut cu accesorii variate ce reuseste sa preia o buna parte din sarcini si sa optimizeze procesul culinar. Daca este vairanta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de bucatarie Bosch MC812W620 este un model prevazut cu o putere de 1100 W si atinge pana la 15000 de rotatii pe minut. Poate procesa atat continuturi lichide, cat si mai grele inclusiv aluaturi. Este dotat cu lama Supercut care prezinta muchie zimtata si suprafata mare de taiere, oferind usurinta si precizie la teiere pentru legume tari si moi. Astfel, pestele, carnea si ierburile sunt taiate foarte usor.

Ofera mai multe trepte de viteza, pe care le veti adapta in functie de tipul continutului macinat. Este un dispozitiv multifunctional ce poate toca, felia, mixa, blendui, amesteca, bate si asa mai departe. Acestea se datoreaza gamei variate de accesorii din dotare, precum telul, storcatorul de citrice, discul de feliere, accesoriul de framantare, discul de razuire, impingatorul de alimente si suportul pentru discuri.  Capacitatea bolului principal este de 3.9 litri, iar a blenderului de 1.5 litri.

Sistemul anti-alunecare previne alunecarea aparatului de pe blatul de lucru, in timp ce sistemul de siguranta garanteaza siguranta in orice moment in timpul functionarii.

Dimensiunile aparatului sunt de 30 cm lungime, 25 cm latime si 43 cm inaltime, avand o greutate de 5.421 kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, robotul de bucatarie Bosch MC812W620 este un dispozitiv foarte practic si util pentru orice gospodina care reuseste sa simplifice activitatea si sa optimizeze procesul culinar. Cumparatorii actuali sunt multumiti de el si sustin ca este un aparat eficient, ofera o gama variata de functii si presupune un mod de functionare intuitiv. Functioneaza fara probleme si nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MC812W620

9.7

Calitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Gama variata de functii
  • Reglare viteza
  • Lama Supercut
  • Mod de utilizare intuitiv

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *